Bazar

    

Font Size

Cpanel

Zakup prostora

ZAKUP PROSTORA

“Bazar” nudi različite mogućnosti zakupa prostora, pa je zbog toga idealna lokacija za pokretanje ili širenje Vašeg biznisa. Naš tim će Vam pomoći u pronalasku rješenja koje će najbolje odgovarati Vašem načinu poslovanja.

ZAŠTO POSLOVATI U “BAZARU”? 

Tržni centar “Bazar” se za kratko vrijeme svog postojanja pozicionirao kao omiljeno mjesto porodičnog okupljanja, zabave i trgovine.

1. STRUČNI MENADŽMENT

Centar vodi tim mladih, elokventnih ljudi čije je znanje i rad učinilo “Bazar” mjestom koje može zadovoljiti sve ukuse i kupovne mogućnosti potrošača bilo visoke i casual mode, savremene tehnike, opreme za kuću i dom, ili nezaobilazne sadržaje zabave za cijelu porodicu.

2. JEDINSTVENI MIX

“Bazar” je okupio neke stare, ali I doveo nove brendove na naše tržište. Na jednom mjestu možete pronaći sve ono što je potrebno Vašoj porodici za svakodnevno funkcionisanje.

3. NEIZBJEŽNA ZABAVA

*Najveća igraonica na Balkanu- “Zujalica”

Prostire se na preko 500m2 i posjeduje mnogo sadržaja koji odgovaraju različitim uzrastima djece i pogoduju njihovom psiho-fizičkom razvoju. Između ostalog, tu su: 3D lavirint sa nizom prepreka, bazen sa lopticama, tobogan, trambolina, stijena za penjanje, teren za fudbal i košarku... Svi sadržaji su namijenjeni razvitku duha i tijela svakog djeteta. Trodimenzionalni lavirint, dužine 1 000 metara, je specijalno pravljen, na čak tri nivoa.

*Game zone-zabava za tinejdžere

Game zone “Gaming” sadrži Sony Playstation 3, Xbox, hokej, koševe, fliper, stoni fudbal i još mnogo različitih interesantnih stvari za srednjoškolce, ali i one mlađe i starije posjetioce.

*Buzz II

U okviru "Buzz II" se nalazi pikado, bilijar stolovi, stoni fudbal, kao i 4 LCD televizora na kojima se prenose najvažnije utakmice.

4. GASTRONOMSKO UŽIVANJE

Restoran “Buzz” nudi Vam odličan meni sa raznovrsnom ponudom ukusnih I jela po pristupačnim cijenama.

5. PARKING

Obezbijeđeno parking mjesto za sve posjetioce centra.

6. IDEALNA LOKACIJA

Tržni centar “Bazar” nalazi se na najatraktivnijoj lokaciji u gradu, na potezu između Ulice Blaža Jovanovića i Dalmatinske ulice.

7. ZONA OBUHVATA

Primarna zona centra uključuje dio grada Preko Morače, Blok V i VI, City kvart, ali povoljna lokacija nam donosi posjetioce iz svih djelova grada. 

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me