Bazar

    

Font Size

Cpanel

O nama

Glavni grad Crne Gore krasi još jedan moderno opremljen tržni centar, koji se nalazi u srcu naselja koje čine brojne porodice i topli domovi, tri osnovne škole i mnoštvo vrtića. Upravo taj tržni centar nosi naziv „Bazar“ i zajedno sa „Tržnicama i pijacama“ omogućava stanovnicima ovog dijela grada da u okviru jednog prijatnog i opuštenog objekta obezbijede sve namirnice i proizvode potrebne za jedno domaćinstvo, uz mogućnost zabave i relaksacije u restoranu, igraonici i pikado-bilijar klubu, koji se nalaze u centru.

Porodični centar - samo je jedna od asocijacija tržnog centra „Bazar“, a tome posebno doprinosi najveća igraonica na Balkanu - „Zujalica“ gdje je djeci omogućena fenomenalna zabava dok odrasli završavaju svakodnevne obaveze. Igraonica se prostire na preko 500m2 i namijenjena je djeci uzrasta do 10 godina. Sa ljubaznim osobljem i mnoštvom sadržaja koji odgovaraju različitim uzrastima djece i pogoduju njihovom psiho-fizičkom razvoju, možete biti sigurni da se Vaš mališan odlično zabavlja dok Vi obavljate trgovinu.

„Okov“ nudi sve što je potrebno za Vaš dom, a najnoviji trendovi se mogu ispratiti u buticima „Rifle“, „Paradiso“, „Caan“ , „Moderato“, „Mali Bazar“, „Exterra“ , „HIT“, kao i „Topolino“ i „Kids Land“ kada se govori o dječijoj modi, igračkama i ostalim proizvodima namijenjenim najmlađim posjetiocima. Za sve dame i ljubitelje kozmetike, preporučuje se posjeta  „Cosmetics“ marketu i apoteci, a za nabavku kućnih namirnica na prizemlju „Bazar“-a je svima dobro poznat hipermarket „Voli“. Ljubitelji pisane riječi mogu pronaći širok izbor knjiga u „Narodnoj Knjizi“, dok ljubitelji tehnike mogu posjetiti „Bla-bla shop“. „Pošta Crne Gore“, „Ideatex Home Decor“ i prodavnica veša „Lisca“ upotpunjuju raznovrstan sadržaj „Bazar“-a.

Caffe-restoran „Buzz“ u svojoj ponudi preporučuje razna jela i pića po pristupačnim cijenama. Još jedan način odmora je u pikado-bilijar klubu čiji ambijent stvara prijatnu atmosferu, stvorenu za zabavu sa prijateljima. Važna stavka koja „Bazar“ čini omiljenim mjestom za šoping, zabavu i relaksaciju je i besplatan parking koji broji preko 350 parking mjesta.

Sa ponosom se može istaći da je u „Bazar“-u u toku prethodnog perioda održan veliki broj raznih manifestacija i dešavanja, od sajmova preko dječijih događaja i programa namijenjenih starijim posjetiocima. „Bazar“-om su prošetali brojni umjetnici, stvaraoci, kao i izlagači sa kojima su naši posjetioci ostvarili odličnu interakciju. Samo neki od organizovanih događaja su: sajam meda, ljekovitog bilja i zdrave hrane, unikata, maslina i maslinarskih proizvoda, ljepote i zdravlja, prezentacija školica sporta, zabavni programi povodom Međunarodnog dana djece, Russka Jarmarka, koncert mladih muzičkih talenata, maskenbali, predstave, karaoke... a očekuje Vas još mnogo manifestacija. 

“Bazar” je svojom ponudom postao Vaša dobra navika, zato će Vaše povjerenje nastaviti da opravdava i učini da mu se uvijek vraćate sa osmijehom. Zabava u toku radne nedjelje, vikendom i u toku praznika, sedam dana u nedjelji, u tržnom centru “Bazar” od 08h do 22h!

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me