Bazar

    

Font Size

Cpanel

BLOG 34: Vježbanjem do zdravlja

 

Ne znate kad da nađete vrijeme za vježbe, ne možete da se odlučite za vrstu vježbanja ili teretanu. Imamo rješenje za vas. Koristite svakodnevne situacije za održavanje svoje kondicije i budite uvijek u formi.

U slobodno vrijeme – posjetite tržni centar Bazar i bacite se na brzi hod. Krenite od 1 sprata i Okova, koji ima kvadraturu za minimum dobrih 5 minuta hoda i taman pogledajte ponudu namještaja, meterijala i opreme za stolariju, ukrasa i ostalih potrepština za vaš dom. Nastavite dalje spratom, pored pošte, pa posjetite butike Rifle, Hit, Exterra i Paradiso. Bacite pogled na ponudu za sve moderne i romantične duše sa detaljima koji će upotpuniti vaš izgled. Krenite zatim pravo, pored dječijih butika Mende i Kids Land-a, gde vaše mališe možete opemiti sa najboljom garderobicom i raznim igračkama.

Procunjajte, ali brzo, kroz red cipela, donjeg veša i čiste mode ne gledajući u kolače i ukusne dezerte iz Buzz Caffe-a, to ostavite za trenutak uživanja nakon šetnje. Posetite i pulteve sa papučama, igrčkama, mobilnim telefonima pa sve do knjižare Narona knjiga i napravite krug. Za ovaj obilazak trebaće vam sigurno pola sata, što je sasvim dovoljno da primijetite sve najnovije trendove, ali i skinete koji kilogram.

Ukoliko ste od onih koji imaju vremena za rekreaciju Studio Joga Podgorica i Folklorno umjetnički centar Korak su tu za vas.

Radnim danima ponedjeljkom, srijedom i petkom u terminima od: 08:00 - 09:00; 08:15 - 09:15 i 21:00 - 22:00 održavaju se časovi joge u Bazar-u. (Dva puta nedjeljno - 25,00€; Tri puta nedjeljno - 30,00€)

Časovi folklora se održavaju utorkom i četvrtkom od 21:00 do 22:00. (CIjena: 15,00€ mjesečno)

Vaš Bazar

 

 

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me