Bazar

    

Font Size

Cpanel

VIKEND ZA DAME

 

Povodom Međunarodnog dana žena, tržni centar Bazar je, 7. i 8. marta organizovao proslavu Vikend za dame.

Kutak za dame u Bazaru je okupio stručna lica iz različitih oblasti, koji su zainteresovanim damama davali brojne korisne savjete i informacije. Fitnes instruktor Marko Rajković je savjetovao aktivan način života uz kombinaciju zdrave ishrane i fizičke aktivnosti. Značaj pravilne vođenja zdravog života će pozitivno uticati kako na zdravlje, tako i na ljepotu svakog pojedinca.

Sa Sanjom Bobar, modnim stilistom i generalnim zastupnikom brenda Suzana Perić, su razgovarale dame svih generacija. Svi se raduju lijepom vremenu, pa su konsultacije upravo bile vezane za način kombinovanja i nošenja haljina, suknji i laganijih odjevnih komada u skladu sa svjetskim trendovima.

Prijatan kutak je okupio i kreativne dame, koje su u okviru dekupaž radionice sa Ljiljanom Novović upoznale proces ukrašavanja predmeta upravo dekupaž tehnikom. Kozmetolog Kristina Kuč, koja usklađuje svoju ponudu sa aktuelnim trendovima, je predstavila način iscrtavanja obrva japanskom metodom.

Dame koje su posjetile Bazar i posebno dekorisani kutak namijenjen njima, su se pored navedenog najviše interesovale za usluge i dejstvo masaža i sličnih tretmana. U toku vikenda su sve dame mogle naučiti kako da same naprave parfem u okviru istoimene radionice sa Anom Prenkić, koja se bavi aromaterapijom. Savjete o uređenju prostora po pravilima Feng Shui-a je sa zadovoljstvom dala Olivera Milošević, Feng Shui konsultant. Olivera je posjetiocima Bazara objasnila kolika je važnost uređenja prostora u kome boravimo, jer upravo Feng Shui pokazuje kako da izbalansiramo energiju bilo kojeg datog prostora, obezbjedivši sebi zdravlje i sreću.

Astolog Svetlana Studen je otkrila znatiželjnim damama šta ih čeka u narednoj godini i koje su to bitne karakteristike njihovih horoskopskih znakova. Kutak za dame uljepšale su i predstavnice Sigurne ženske kuće podijelivši veoma korisne informacije za sprečavanje nasilja nad ženama.

S obzirom da je 8. mart datum kada drage dame obradujemo različitim poklonima, TC Bazar se potrudio da na jednom mjestu obezbijedi i širok izbor kozmetike, nakita, ukrasnih predmeta, cvijeća...

Vikend za dame u Bazaru se pokazao kao idealan povod da sa majkom, sestrom, prijateljicom provedete ugodno vrijeme, dobijete besplatne savjete, iskoristite specijalne ponude i uljepšate se, kao i da izaberete zanimljive poklone.

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me