Bazar

    

Font Size

Cpanel

U ZEMLjI SNOVA - BODIN NENEZIĆ OSVOJIO I MJESTO

I MJESTO: BODIN NENEZIĆ

Foto konkurs U zemlji snova… je organizovan u tržnom centru Bazar sa namjerom da podstakne sve roditelje da kroz igru i zabavu sa svojom djecom, predstave svoju kreativnost. Stiglo je mnogo fotografija, ali su njih 14 predstavljene u okviru istoimene izložbe, poštujući sva pravila foto-konkursa.

Predivne fotografije smo mogli pogledati u Bazar-u, gdje su bile izložene od 12. do 20. novembra. Upravo na Svjetski dan djece, 20. novembar smo proglasili najljepšu fotografiju. Za izbor najljepše tri fotografije nam je pomogao stručni žiri, koji su činili profesionalni fotografi Jovan Mandić i Aida Dizdarević, kao i Danijela Vukčević, marketing menadžerka Pobjede. Nagrade su obezbijedili Haribo, Zujalica, Buzz caffe, Sport Club, Bazar, Naj poklon i Klik Foto (Aida Dizdarevic Photography).

Za najkreativniju fotografiju i osvojeno prvo mjesto, žiri je izabrao preslatkog Bodina Nenezića koji je u svojim snovima letio padobranom uz pomoć njegovih roditelja, Jovane i Ananija Nenezića.

Drugo mjesto za kreativnost i ideju je osvojila Filipa Kosović, kojoj su roditelji Milica i Andrija Kosović u toku sna omogućili da uživa u šetnji i predivnom danu sa svojim ljubimcem.

 II MJESTO: FILIPA KOSOVIĆ

Za treće mjesto i još jednu predivnu bebu je izabrana Darija Obradović, čiji su roditelji Jovana i Igor Obradović u toku njenog sna, vodili računa da bude suva.

 

III MJESTO: DARIJA OBRADOVIĆ

Zahvaljujući ideji tržnog centra Bazar, a mašti i kreativnosti roditelja, svi smo uživali u predivnim fotografijama. Iako je žiri morao da donese tešku odluku, jednoglasno potvrđujemo da su sve fotografije zaslužile da osvoje prvo mjesto.

Vaš Bazar

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me