Bazar

    

Font Size

Cpanel

ODRŽAN II ANTICO BAZAR

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da tržni centar „Bazar“ u saradnji sa „Crnogorskim udruženjem kolekcionara“, organizovao sajam antikviteta i kolekcionarstva „II Antico Bazar“, 15. i 16. novembra.

Na ovom sajmu se predstavljaju kolekcionari iz Crne Gore, uz podršku kolega iz Albanije, Bosne i Hercegovine i Srbije. Svi zainteresovani posjetioci imaju priliku da razgledaju, ali i nabave razne eksponate i predmete iz tradicionalnih oblasti kolekcionarstva - filatelije (poštanske marke i poštanska istorija...), faleristike (ordenje, značke i vojne oznake...), numizmatike (metalni i papirni novac van opticaja, kao i stari vrijednosni papiri...), starog oružja (bodeži, bajoneti, sablje, kubure, kremenjače...)...

Na sajmu “II Antico Bazar” se takođe mogu vidjeti i stari satovi, nakit, knjige, antikvarni i stilski namještaj, umjetničke slike i grafike, antikvarno posuđe i predmeti od srebra, keramike, porcelana i kristala i još mnogo drugih starinskih i unikatnih predmeta. Kolekcionari prezentuju preko dvadeset privatnih kolekcija, koje prati pregršt zanimljivih priča iz prošlosti, što garantuje zadovoljstvo svakog posjetioca.

Sajam “II Antico Bazar” omogućava svim posjetiocima da se edukuju i razmjene iskustva o bavljenju ovom vrstom hobija, ali i da upoznaju značaj ove manifestacije u stvaranju privatnih kolekcija predmeta iz naše istorije. Na taj način ova i slične manifestacije, između ostalog, pomažu očuvanju kulturnog i umjetničkog blaga naše zemlje.

Vaš Bazar

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me