Bazar

    

Font Size

Cpanel

ODRŽANI DANI PRIRODNE MEDICINE

Tržni centar "Bazar", u saradnji sa "Institutom za Prirodnu Medicinu", je organizovao 29. i 30. novembra manifestaciju "Dani prirodne medicine".

Ideja manifestacije je predstavljanje cjelokupne ponude ljekovitih proizvoda dobijenih na prirodnoj bazi koji se mogu naći u Crnoj Gori. Učesnici su na svojim štandovima predstavili razne prirodne ljekovite proizvode koji su namijenjeni liječenju, uklanjanju i sprečavanju raznih čestih bolesti, problema i smetnji u zdravlju. Na štandovima su se moli naći razni čajevi, melemi, sapuni, ljekovi, ulja, organski proizvodi, sokovi, likeri...

Ljekovito bilje pokazalo se djelotvornim u liječenju i ublažavanju mnogih bolesti, poput astme, alergije, karcinoma, ekcema, hormonalnih poremećaja, migrene, artritisa, hroničnog umora, depresije, nesanice... Pored brojnih izlagača, u okviru "Dana prirodne medicine" su organizovane besplatne prezentacije od strane stručnih osoba iz ove oblasti.

U subotu, 29. novembra u 18h je organizovana prezentacija "Prirodno liječenje neizlečivih bolesti", koju je održao Zdravko Vučinić, direktor Instututa Prirodne Medicine.

Za najljepši štand po mišljenju izlagača je izabran štand Danila Pudara, pčelara iz Podgorice.

Vaš Bazar 

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me