Bazar

    

Font Size

Cpanel

DEŠAVANjA: PROSLAVA ZDRAVIH OSMIJEHA

DEŠAVANjA: PROSLAVA ZDRAVIH OSMIJEHA

U saradnji sa udruženjem studenata Medicinskog fakulteta i dječijom igraonicom „Zujalica“, tržni centar „Bazar“ obilježio je Svjetski dan oralnog zdravlja – 20. mart.

U periodu od 16h do 21h, studenti su dijelili brošure i poklanjali “Curaprox” četkice za zube posjetiocima “Bazar”-a. Pored toga, svi zainteresovani su mogli da dobiju korisne i interesantne informacije i savjete o oralnoj higijeni od stručnih lica.

Za najmlađe posjetioce, od 19h organizovana je edukativno-zabavna radionica uz slogan “Proslava zdravih osmijeha”, u okviru koje su mališani dobili korisne informacije o pravilnom vođenju računa o oralnoj higijeni. Nakon demonstracije su i sami probali da pravilno peru zube - “kako kiša pada i trava raste”. Uživali su i u mini predstavi studenata Medicinskog fakulteta upravo na temu higijene zuba. Drugari su i sami pokazali svoju krativnost kroz bojanje. Studenti su pokušali da se spuste na njihov nivo i približe im značaj Svjetskog dana oralnog zdravlja koji slavi dobrobit zdravih usta i širom svijeta promoviše svijest o pitanjima vezanim za oralno zdravlje.

Kroz zabavu i druženje podstakli smo djecu da od malih nogu stiču zdrave navike…

Galerija

Vaš Bazar

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me