Bazar

    

Font Size

Cpanel

DEŠAVANjA: DAN ŽENA U BAZARU

DEŠAVANjA: DAN ŽENA U BAZARU

Povodom Međunarodnog dana žena, tržni centar “Bazar” je organizovao jedinstvenu cjelodnevnu proslavu za sve dame.

S obzirom da ovaj datum karakterišu i pokloni za drage dame, posjetioci su bili u prilici da na jednom mjestu odaberu majci, sestri, drugarici ili nekoj drugoj ženskoj osobi savršen poklon, sjajno se zabave i dobiju korisne savjete.

U okviru “Gracija kutka za dame” sve dame su dobile savjete psihologa, fitness instruktora za vođenje zdravog načina života, besplatan manikir, ali i korisne informacije od „Sigurne ženske kuće“, čiji su predstavnici bili dio manifestacije. Osim prodajnog i zabavnog, kroz saradnju sa njima i “Političkim klubom žena za borbu protiv nasilja u porodici“, ova manifestacija je imala i poučan, društveno - odgovoran karakter.

U “Astro kutku” se veliki broj dama besplatno posavjetovao sa astrologom Nenadom Gogićem u vezi očekivanja za predstojeći period. Psiholog Radmila Stupar Đurišić je bila raspoložena za razgovor u psihološkom savjetovalištu, dok su korisne informacije o fitnesu i zdravoj ishrani svi zainteresovani mogli dobiti od profesora fizičke kulture i fitnes instruktora u “Energy gym”-u, Marka Rajkovića.

Sve pripadnice ljepšeg pola bile su u prilici i da se uljepšaju uz profesionalne šminkere i frizere modnog studija “Believe”, kao i da isprobaju nove proizvode kompanije “Avon”.

Važan dio ove manifestacije je bila izložba „Žene koje su promijenile svijet“, koja je predstavila samo dio izuzetno važnih ženskih osoba koje su svojim djelima i uspjesima ostavile pečat u istoriji i uticale na razvoj i napredak društa.

Pogledajte fotografije sa ove manifestacije u albumu: Dan žena u Bazaru.

Vaš Bazar

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me