Bazar

    

Font Size

Cpanel

DEŠAVANjA: II BAZAR LjEKOVITOG BILjA I ZDRAVE HRANE

DEŠAVANjA: II BAZAR LjEKOVITOG BILjA I ZDRAVE HRANE

Sajam "II Bazar ljekovitog bilja i zdrave hrane" je održan u subotu, 01/02 od 08h do 22h i u nedjelju, 02/02 od 08h do 20h u tržnom centru "Bazar".

Na sajmu je učestvovalo oko 20 izlagača koji prerađuju prirodne proizvode i ljekovite proizvode namijenjene uklanjanju brojnih čestih bolesti i smetnji u zdravlju. Ponudom preparata za liječenje, za sprečavanje neželjenih bolesti, problema, uz savjetovalište i propratne aktivnosti želimo da ukažemo ljudima značaj vođenja zdravog života, s obzirom na činjenicu ubrzanog tempa življenja i zanemarivanja vođenja računa o zdravlju.

Zadovoljni posjetioci i izlagači su potvrda kvaliteta zdravih i ljekovitih proizvoda koji su se mogli naći u okviru ponude na sajmu.

U okviru sajma “II Bazar ljekovitog bilja i zdrave hrane” tržni centar "Bazar", u saradnji sa „Smart Food“-om organizovana je besplatna radionica „Škola kuvanja zdrave hrane za djecu“.

Brojni mališani su učili o zdravom načinu ishrane, ali su i sami pravili razne zdrave namirnice. Kroz ovu radionicu djeca su naučila da je za njih važno da se hrane zdravo i da njihov izbor ubuduće budu takvi obroci. Od voća, povrća, žitarica djeca su uz malu pomoć stručnih lica napravila prave zdrave poslastice… 

Galerija: II Bazar ljekovitog bilja i zdrave hrane

Vaš Bazar

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me