Bazar

    

Font Size

Cpanel

ROĐENDANSKO RASPOLOŽENjE: PRVI ROĐENDAN TC BAZAR

ROĐENDANSKO RASPOLOŽENjE: PRVI ROĐENDAN TC BAZAR

Tržni centar „Bazar” je 17. januara uz prigodan cjelodnevni program i brojne posjetioce proslavio I rođendan. 

Program je otvoren promocijom knjige “Zujimo kroz pjesme i priče” u kojoj je objavljeno 30 radova talentovanih mališana iz cijele Crne Gore pristiglih na istoimeni konkurs. Djeca su recitovala svoje pjesme i za svoj talenat i trud dobili nagrade. Veselje smo nastavili zabavnim programom uživajući u muzici Anje i Mie Jovanović, kao i Jovana Aleksića. Svoje umijeće prisutnima su pokazali i manekeni školice “ZU models” i gimnastičarskog kluba “Danilovgrad”. 

Svi drugari su potom imali priliku da učestvuju u crtanju po licu, druženju sa maskotama, kao i kreativnoj  radionici. Zatim je tridesetak maskiranih drugara pokazalo roditeljima i mnogobrojnim posjetiocima svoje drugo lice na “Velikom rođendanskom maskenbalu”. “Bazar” je bio pun superheroja, vila, princeza i ostalih popularnih likova iz dječijeg svijeta. Tri najbolje maske, po mišljenju žirija, dobile su nagrade. Treće mjesto osvojila je malena princeza Valerija Veljović, drugo mjesto Pokahontas-Dunja Nišavić, a pobjednik maskenbala je Vuk Pavićević koji se maskirao u Nindža Kornjaču. Svi maskirani drugari su potom igrali i pjevali uz muziku Ive Mirotić.

Nakon maskenbala, najmlađi posjetioci su uživali uz interesantne trikove specijalnog gosta-Mađioničara. Uz brojne osmijehe, pozitivinu atmosferu, fenomenalnu zabavu i veče magije smo proslavili i I rođendan dječije igraonice “Zujalica”.

Sjajnu uvertiru za centralni događaj napravio je Milan Bukilić, jedan od učesnika show programa “X factor” izvodeći hitove poznatih domaćih i stranih muzičara. Nakon Milana je, na radost prisutnih zapjevala mlada zvijezda Sara Jovanović. Uz sjajnu publiku, njihove brojne transparente, postere, poruke i pjevanje zajedno sa Sarom je postignuta fenomenalna atmosfera na I rođendanu “Bazar”-a. Nakon skoro dva sata sjajne zabave, Sara je izašla u susret svim obožavaocima, ali i novinarima za fotografisanje i autograme. Manifestaciju je zatvorio pjevač Dado Đurović sa nekoliko pjesama.

Na ovaj način smo sa svim vjernim posjetiocima proslavili prvu godinu uspješnog poslovanja, a za sledeću najavljujemo još mnoge interesantne manifestacije i druženja.

Galerija

Vaš Bazar

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me