Bazar

    

Font Size

Cpanel

DEŠAVANjA: II BAZAR FASHION NIGHT

   

 „II Bazar fashion night“ održan je u četvrtak 15. maja u 20h, kada su ljubitelji mode uživali u interesantnim kolekcijama Proljeće/Ljeto 2014 raznih brendova koji se nalaze u „Bazar“-u.

Veče je otvorio svestrani umjetnik Kenan Osmanaj koji je u okviru svog performansa predstavio najnovije svjetske trendove kada su u pitanju šminka i frizura. Zatim su „ZU models“ manekeni predstavili dječije brendove „Topolino“ i „Blu Kids“, dok su „Mondaine models“ manekeni nosili posljednje kolekcije butika „Rifle“, „Exterra“, „Paradiso“, „Antony Morato“ i „Hit“.

Zaštitna lica „II Bazar fashion night“-a su crnogorske manekenke Manja Gazivoda, Marija Mićunović, Andrea Đurović, Jelena Kalinić kao i maneken Nemanja Čalić.

Pored predstavljanja najnovijih kolekcija, svi  prisutni uživali su i u zabavnom dijelu programa u kojem su nastupile Nina Žižić i Anita Popović.

Čast da zatvori ovo modno veče pripala je upravo Kenanu Osmanaju koji je predstavio svoju posljednju kolekciju vjenčanica.

U publici su se našle i brojne poznate ličnosti. Kreatori Lazar Ilić i Nada Kadović-Koljenšić, pjevačica Nina Petković, Jelena Đorđević, manekenka Nina Stanišić, blogerka Milena Pajović... 

Nakon još jedne zabavne manifestacije u “Bazar”-u, gosti su nastavili druženje na koktelu.

Galerija

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me