Bazar

    

Font Size

Cpanel

DEŠAVANjA: HALLOWEEN MASKENBAL

DEŠAVANjA: HALLOWEEN MASKENBAL

I mjesto na “HALLOWEEN MASKENBALU”, održanom u dječijoj igraonici “Zujalica” 30/10 u 19h, je osvojila AMILA RASTODER sa maskom “DUH AMY WINEHOUSE”.

“Veliki Halloween maskenbal” je okupio preko 40 maskiranih mališana, koji su predstavili svoju kreativnost i očarali sve prisutne. Žiri je imao težak zadatak da izabere tri najljepše maske.

I mjesto - Amila Rastoder

II mjesto - Irina Milić 

III mjesto - Valerija Veljović 

Još jedan sjajno organizovan program u “Zujalici” je izmamio osmijehe na lica naših najmlađih! Vještice, duhovi, zombi i ostale opasne, a ujedno i simpatične maske naših najmlađih su oduševile sve prisutne. Pored fenomenalnih maski, zabavni program su uljepšali naši mladi pjevači Lara Šćekić, Selma Hrapović i Milutin Radulović koji su nam otpjevali svoje pjesme. Pored sjajnih pjevača, manekeni "ZU Models" škole manekenstva iz Zujalice su u okviru revije, predstavili ručno rađene maske umjetnice Tanje Topuzovske. Na kraju programa su svi prisutni igrali zajedno sa Zujalicom uz pjesmu “Zujalica” i djeci omiljeni “Gangam style”. Uz Halloween atmosferu, maskirane vaspitačice u Zujalici, brojne bundeve koje su djeca rezbarila u okviru organizovane radionice u “Zujalici” i naše drugare smo se super zabavili. 

Zahvaljujući "Haribu", sve su maske nagrađene, a Amila Rastoder sa svojom maskom "Duh Amy Winehouse" je osvojila i ručak u restoranu "Sport Club" u iznosu do 50e, kao i karticu "15 dana zujanja" za posjetu Zujalici! 

FOTOGRAFIJE

Vaš Bazar

Kontakt

  • Adresa: Blaža Jovanovića, br.8, Podgorica
  • Tel: +(382) 20 220 330
  • Fax: +(382) 20 220 330
  • E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • Website: http://www.bazar-pg.me